Noen av de som har kjøpt og brukt Gunalight har valgt å dele sin historie med deg. Det har de gjort uten noen form for vederlag. De tok sjansen på egenbehandling og ble belønnet for innsatsen med en bedre helse. En liten investering og litt egeninnsats var alt som skulle til.  

Svend Aage Mølgaard fra Risskov/Aarhus/Danmark: Plaget med hjerteflimmer i mindst 6 år
 
Jeg  har i flere år været plaget af hjerteflimmer. Jeg  har brugt gunalight hver dag, siden vi fik den i starten af marts 2019 , og efter lidt tid aftog det rigtig meget. Tidligere havde jeg vært plaget med hjerteflimmer ofte et par gange om ugen. Siden april/maj har jeg haft det 5-6 gange totalt , så det er rigtig dejligt. 
Anbefal andre at prøve gunalight. 
 
Sved Aage 

 
Wenche Markham fra Kristiansand: Innekapslet betennelse og hyppig toalett besøk på natten
 
Jeg er en dame på 63 år, har nå brukt gunalight daglig i 1 år.  Jeg hadde innkapslet betennelse i høyre overarm som jeg aldri ble kvitt. Etter 4 måneders bruk av Gunalight merket jeg bedring. Jeg kunne løfte armen over hodet og også ligge på magen med armen under puta da jeg skulle sove.  Dette hadde jeg ikke kunnet gjøre på 8 år.  Ett annet problem var hyppige toalett besøk om natten, 2 til 3 ganger. Nå sover jeg gjennom hele natten, gjennomsnitt 7,5 timer uten å gå på toalettet.
 
Wenche Markham 

Mike Patrick from Oxford, UK: suffering from Myalgic Encephalomyelitis (M.E) also known as Chronic Fatigue Syndrome (CFS), Fibromyalgia and Pulmonary Fibrosis.

I have suffered the increasing affects of M.E. and Fibromyalgia since 2003 and had to retire in 2010 because I did not have the strength to carry on working in such a demanding job.

There are many debilitating symptoms associated with M.E., which can affect young and old alike in different ways, ranging from mild to extremely severe. The main symptom common to all is extreme fatigue. Even the simplest of tasks would drain my energy and my legs would turn to jelly, unable to do anything until I rested....and so it would go on!

The fact that I was also experiencing another common symptom....an unrefreshing sleep pattern, made things far worse. A few months back, I went through a period of sleeping just 4 - 5 hours every night which went on for almost 8 weeks. I was waking daily between 4:30 and 5.30 am with my body in so much pain. I was like a zombie all day and very stressed, unable to do the simplest of tasks. I needed to go back to bed to rest daily. Also having Fibromyalgia, I was on 24 hour painkillers including opiates. Life as I knew it, had been cruelly taken away from me and I slid into depression.

My brother in law Tim, who lives in Kristiansand, knew of my plight and suggested that I try the Gunalight as he and his wife had been using it for some time and were getting great results.

I ordered one and started to use it immediately, but for a while there was no change. My case is quite extreme, so I emailed Gunalight and they suggested that I use it one night on the left side, then two nights on the right and so on. Almost immediately, I noticed a great difference in my sleep pattern. I was suddenly getting a really good night sleep....between 8 to 10 hours each night, which I have never done in my life before AND I was not waking up in pain. Obviously, with a more stable sleep pattern, my energy improved. I could not believe the change.

At the time of writing, I have now been sleeping soundly for seven weeks and the pain has eased considerably. I have been a lot less stressed and have even managed to cut out my 6 pm pain killers each day and will continue to try to cut down further..

I run two M.E. Support Groups and am so confident of the results, I am going to recommend Gunalight to all of my friends who have M.E. and also those with other problems. Thank you so much for giving me my life back Gunalight, it is a wonderful product.

Mike Patrick 


 

Roger Teigen 44 fra Birkeland: Grønn Stær(Glaukom)

Jeg har mellom 2012 og 2017 vært gjennom 6 stk øye operasjoner på grunn av øyesykdommen grønn stær (glaukom). Selve synsnerven, som bringer visuell informasjon til hjernen blir ødelagt og jeg har opplevd bortfall i synsfeltet, og et skjevt syns bilde.

Jeg begynte med behandling med Gunalight sommeren 2018. Etter periodisk behandling med Gunalight  har jeg den siste tiden oppleve bedring i form av skapere og utvidet side syn og mer normalt syns bilde. Dette er også påpekt av øynelege ved de senere kontrollene. Ifølge øyelegen er dette oppsiktsvekkende resultater som ikke skal kunne forekomme ved grønn stær. 

Men siste halv året har det blitt stor bedring i sykdomsopplevelsen takket være Gunalight.

 Roger Teigen 


 

Turid Agerup fra Oslo: RA( Revmatoid artritt) - Arthrose - Fatigue - Hallux Valgus 

Jeg har brukt Gunalight hver dag siden Juli 2018. Jeg har Hallux Valgus som har vært smertefull om nettene men er nå rolig. Arthrosen i tommelen er bra. Betennelsen rundt i kroppen min er mer i ro. Jeg har også mindre fatigue. Jeg er seri positiv RA, står på medisiner som hjelper litt, men er mye bedre pga Gunalight. Dette fant jeg ut da jeg var på fjellet og glemte Gunalighten der og var uten Gunalight i 4 uker. Merket med en gang at jeg ble bedre da jeg fikk startet opp igjen behandlingen med Gunalight. Anbefaler alle å gå til anskaffelse av Gunalight 

Turid Agerup   

Morten Sole fra Kristiansand: Søvnapné - Lite energi 
  
I 2013 ble jeg undersøkt for Søvnapné , jeg hadde da alvorlig grad Søvnapné , etter å ha målt en natt med apparater, fant de ut at jeg hadde 66 pustestopp i timen, så da fikk jeg utdelt ResMed CPAP apparat med maske å slange.. når man har en så alvorlig grad av søvnapné MÅ man bruke apparatet som foreskrevet. I verst fall kan man miste førerkortet å få skylden i ulykker hvis de ser man ikke har brukt ResMed CPAP apparatet. Jeg begynte med Gunalight i September 2018, har vært gjennom en livsstilsendring med bedre kost og mer trening, var innom sykehuset januar 2019 for ny søvnregistrering , denne gangen viste den 11 pustestans i timen, men var ikke lange stoppene . Så de sa jeg var igrunn blitt kvitt denne søvnapné og jeg er frisk og rask og har mer energi, mye takket være Gunalight 
 
Morten Sole  

Laila B Woitzik Åslie fra Magnor: Behandler 
 
Jeg gir behandlinger i liten målestokk, men har noen klienter med til dels uvanlige plager. 
I og med at jeg også er utdannet akupressør, leste jeg på hva hvert punkt er spesifikt bra for. Har derfor stort sett bare behandlet ett punkt på hver.
Samt at jeg har flere kurs i Kranio sakral terapi.
I bunn er jeg utdannet som  hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri.
Jeg har Berøringsterapeut som «arbeidstittel» da jeg også har kurs i Taktil Berøring.
 
Under kan dere lese hva 3 av mine klienter har opplevd ved behandling med Gunalight
 
Nr 1:  Mann.
Har mistet smak og luktesans for flere år siden. Samt hadde polypper i bihulene som ble fjernet operativt når det ble for ille. Har ikke blitt operert.etter at han begynte å få behandlinger.Begynt å behandle GB 41 i tillegg, og etter noen behandlinger ble luktesansen bedre. Langt i fra perfekt, men kunne oppleve sterke lukter og at  smakssansen også ble bedre. Jeg jobber fortsatt med det, men har også puttet på Triple warmer nr  5, pga slim. Han er veldig fornøyd, i og med at dette er med på å øke livskvaliteten. Jeg er ytterst takknemlig for at jeg kjøpte inn Gunalight.
Det eneste vestens medisin hadde å tilby, var Cortison kur  som virket en kort periode på våren. Det har han heller ikke tatt de siste årene.

Nr 2: Kvinne.
Hun har i mange år vært plaget av rykninger i ansiktet, og har fått Botox sprøyter hver 3.mnd i ca 10 år. Det er ansikts nerven som er overaktiv.
Hadde framgang der også, men ikke helt. Startet med Gunalight på punkt nr 2. Etterhvert har rykningene blitt bedre, og hun har ikke fått Botox på ett år. En bivirkning der var at fingrene også ble smertefrie. 

Nr. 3 Doris Tangen fra Kongsvinger: Artrose i fingerleddene
 
Har arthrose i fingerleddene i tillegg til smerter her og der. Begynte med Gunalight på punkt nr 2 , og nå er også kulene på fingerleddene borte! Legen hennes skjønner ikke helt hva jeg driver med, men synes det er bra!
Hun har nå fått med seg en arbeidskollega fra Oslo, som har arthrose og Bechrew. Hun har vært her en gang, men hun kjente at noe skjedde i kroppen da jeg brukte Gunalight på punkt nr 2. Så hun bestilte en time til! Jeg anbefalte kjøp av av Gunalight, så får vi se. 

"Det er virkelig utrolig hva dette kan gjøre, jeg er så glad og takknemlig for at jeg har gått til investering av denne. Selv om dette ikke er helt i tråd med anbefalinger, så virker det! "sitat fra
 
Laila B. Woitzik Åslie, Berøringsterapeut. 

Malin Halse fra Kristiansand: Søvn 

Jeg prøvde Gunalight pennen da jeg slet med å sove.
Var da under utredning og fikk senere konstatert lavt stoffskifte. 
Jeg sov 2 -4 timer om natten før jeg prøvde pennen. Når jeg brukte denne jevnlig kom jeg fort opp i 4-6 timer , som utgjorde en stor forskjell for meg.

Malin Halse   

Thor Espen Hartvigsen fra Arendal: Borelia - Sinnet 
 
Jeg kjøpte Gunalight i august 2018 og har behandlet meg selv alt fra hver dag til noen ganger pr uke. Jeg fikk påvist Borelia i oktober 2017. Etter bruk av Gunalight føler jeg meg mye bedre i kroppen. Det gir meg mer krefter og energi til å gjøre ting jeg ikke gjorde før. Er nå tilbake i 100% jobb etter å ha vært sykemeldt fra oktober 2017 og 9 måneder frem i tid. Utrolig at et produkt kan ha denne effekten. I tillegg har jeg merket vesentlig endring i sinnstilstanden. Det betyr at jeg nå er mer rolig i kroppen. Anbefaler alle å gå til anskaffelse av Gunalight. Kan det virke på meg så gjør det det også på andre.   
 
Hilsen Thor Espen

Tore Lundeby fra Oslo: Stress skuldre - Vond nakke - Smerte etter opperasjon - Søvn 

Jeg testet Gunalight på Wellbeeing messa i november 2017 og sa at dersom det virket skulle jeg komme tilbake dagen etter for å kjøpe produktet  Det fungerte. Jeg hadde stressskuldre og vondt i nakke og skuldre. Det ble bedre dagen etter. Jeg kunne fornemme prikking og spesielt at hånden og benet fikk mer blod i systemet. Bruker det ennå nå og da.

Min eldste datter på 22 år testet også med tilsvarende stresskuldre pga mye lesing på universitetet og merket det samme med at  nakken føltes noe lettere dagen etter behandlingen med Gunalight. 

Min yngste datter på 20 år var innlagt på sykehus for blindtarmen og ble utskrevet dagen etter. Etter en dag hjemme hadde hun fortsatt smerter i magen hvor jeg fikk tak i paralgin forte for å lindre. Hun fikk ikke sove. Men før hun tok medisinene behandlet jeg henne med Gunalight på de 6 stedene. Resultatet var at hun sovnet raskt og sov i tre timer. Hun stod opp og følte seg sterk og hadde mindre smerter. Deretter gikk hun en lang tur og var bedre i dagene som kom.Tydlig god virkning av Gunalight.     Paralgin ble ikke benyttet .

Begge mine barn kjente prikking med en gang og vi tok det ca.7 minutter på hvert sted.

Hilsen Tore Lundeby 

 


Perzin Nazari fra Oslo: Nakke smerter - Oksygenopptak

Aktiv bokser som tok NM gulI i vektklassen 48 kg i 2016.

I flere år har eg hatt behandling for nakke smarter. Eg har hatt massasje, kiropraktor, vevmassasje og  akupunktur. Dette har eg brukt mange 1000 lapper på men smerten ble aldri borte. Når eg hørte om Gunalight så hadde eg ikkje noe trua på dette, men etter eg satt med lyset på armen så ga smerten seg i nakken. Bare etter en behandling. Smerten ble borte for godt, har aldri kjent den smerten igjen.   

Eg har prøvd å se om det er en forandring mellom løpingen min før og etter bruk av dette. Med dette lyset og drikking av rødbete så puster eg annerledes enn før. Eg er blitt veldig overrasket over dette. Nå er det bare å forsette med behandling og trene til NM som går om noen uker.
Hilsen Perzin 
 
Vant NM i mars 2018 og 2019 
 

Finn Thomassen fra Søgne: Hodepine - Muskelsmerter
 
Jeg har vært plaget med hodepine i flere år. Det samme gjelder for smerter i nakke og skuldre. I løpet av disse årene har jeg brukt ulike medikamenter for å dempe smerter. Har selvsagt vært svært plagsomt og til tider satt meg ute av stand til å gjennomføre normale daglige gjøremål. Jeg fikk en behandling med Gunalight og det fungerte over all forventning. Umiddelbart ble hodepinen betydelig redusert. Det samme gjaldt for muskel og leddplagene mine. Nå har jeg brukt Gunalight jevnt i ca 6 måneder og føler selv at jeg har fått tilbake livet slik det en gang var uten smerter. Jeg anbefaler samtlige med samme plager som meg selv og gå til anskaffelse av Gunalight. Det vil du ikke angre på.     
 
Finn Thomassen 

  
Ivar Berghlin fra Kristiansand, pensjonert rektor: Slag med 100% lammelse i venstre side
 
Jeg, Ivar Berglihn, nå 84 år fikk den 17 desember 2015 helt uventet slag og ble fullstendig lammet i venstre side. Til da hadde jeg vært i god fysisk form og jevnlig trent med "hjertetrimmen" i Gimlehallen to ganger i uken. Etter å ha forhørt meg med en kjenning med liknende tilfelle fikk min kone tak i en anerkjent akupunktør. Han kom og satte noen nåler i foten, hender og pannen og satte elektrisk spenning på. Det fremkalte en svak bevegelse i tærne. Det tok jeg som et oppmuntrende tegn. Behandlingen fortsatte ukentlig i ca 6 måneder uten at det skjedde så mye mer. Men det var litt liv. Jeg fikk da besøk av en som min kone og også jeg hadde vært hos med noen plager. Jeg og han er enige om å bare kalle ham behandleren. Han kom og holdt noe - jeg visste ikke hva det var - det kunne ha vært som en tykk blyant eller noe sånn. Senere har jeg fått vite at det var Gunalight. Da begynte noe å skje. Den venstre foten begynte å bevege seg - fra armen helt opp til skrittet, så kraftig at det var skikkelig vondt, men innenfor min tålegrense. Behandlingen fortsatte en gang pr. uke og reaksjonen er kraftig. Jeg har nå førlighet i beinet som nærmer seg normalt. Av sikkerhetshensyn bruker jeg fremdeles krykke da balansen fremdeles av og til føles usikker.Jeg har fra første fase etter slaget drevet bevisst trening og har håp om å oppnå normal gange. Jeg er overrasket over den bedring jeg har oppnådd med behandlingen med Gunalight. Jeg kan med dette herved anbefale på det varmeste behandling med Gunalight metoden. 
      
Ivar Berglihn    

Marion K Land fra Kristiansand: Galleproblemer - Søvnproblemer - Leddsmerter
 
Jeg har fra jeg var ca 22 år og frem til 65 år hatt ett krevende arbeid innen forsikring/finans og forvaltning, noe som i perioder medførte stress som ble økende da vårt eneste barn vår datter i 2000 ble uhelbredelig kreftsyk (døde 2008).
Opp gjennom disse årene har jeg hatt økende smerter i bryst og ledd, har konsultert bedriftslege og fastlege uten noen kunne hjelpe med dette. I 2013 - 2017 ble smertene i leddene økende og gikk etterhvert over til at jeg fikk dårlige knær og økende smerter i bryst blant annet.
 
Så fikk jeg ett anfall av svimmelhet, brennende hals og smerter i brystet. Jeg oppsøkte fastlegen. Han tok en EKG og konkluderte med at jeg ikke hadde noen hjertefeil, men Krystall syke (mild form som jeg selv behandlet med noen øvelser jeg fikk anbefalt av legen). Foreskrev imidlertid Losec som jeg skulle ta daglig. Disse ble prøvd og de hjalp lite mot den "brennende følelsen" jeg hadde i halsen/brystet, den kom ofte og uten forvarsel. Hadde også store søvnproblemer i disse årene, men behandlet de kun med beroligende teer og kalde dusjer o.l. Har aldri tatt medisiner utover litt Locec og Paracett / Ibux. for hode, tenner eller andre verkesykdommer. 
 
Jeg følte meg ikke bra og tok kontakt med min venninne Kari Torvaldsen som førte til at jeg fikk kontakt med Gunalight, det var da mitt nye liv startet:  
Jeg hadde da selv vært inne på nett ( pga brystsmertene og andre symptomer) og kommet fram til at noe var feil, men jeg visste ikke hva. Det viste seg senere at jeg hadde Galle problemer, muligens gallestress, derfor hjalp medisinen mot syre litt. Så kom jeg til Gunalight; Etter kort behandling var mine søvnproblemer over, mine knær som var så vonde at jeg hadde problemer med å gå opp og ned trapper ble nå så gode at jeg kan gå turer i lysløype o.l. Smertene i brystet; ja, tro det eller ei, som jeg pleier å si; Jeg hadde en behandling på Gunalight for de indre organene, jeg kastet opp masse gul væske og etter på; Ja, så har jeg ingen problemer med smertene i brystet og brennende hals som jeg har hatt i en årrekke..... er nå nesten helt over; Jeg har litt stramme muskler i ganen/hals, men disse regner jeg med vil forsvinne etterhvert. ( skal nå prøve å bruke lyset selv) Jeg begynte en stund å tro at alle vontene skyldes min alder(71), men slik er det ikke......Jeg er nå i ganske så god form og ser lyst på fremtiden og alderdommen. Takk til lysbehandling som jeg nå etter ett kort opphold skal fortsette med når jeg nå kjøper apparatet og prøver meg på egenhånd, min mann Yngve er og overbevist om behandlingens positive virkning. 
 
Tenk: ca 30år med plager i bryst og lang tid i ledd.....og nå....Helse problemer jeg har hatt i 20-30 år er nå over og jeg er Gunalight evig takknemlig. Jeg og min mann Yngve vil nå kjøpe lys produktet og benytte det til vedlikehold av våre kropper. Jeg anbefaler behandling hos Gunalight til alle kjenner som har noen helseproblemer de ikke har fått hjelp med. TAKK.   
 
Marion K Land 

Anne Eftevaag fra Kristiansand: Betennelse i tommel
 
Jeg hadde en betent tommel som legen konstaterte burde behandles med Pencelin. Jeg hadde før den tid hørt via venner at det er en ny behandlingsmetode som er funnet opp. De forklarte at det kunne hjelpe mot betennelser av ulik art. Jeg fikk også beskjed om at denne behandlingen var meget enkel og uten bivirkninger annet enn at jeg kunne bli trett under eller etter behandlingen. Jeg kan forsikre om at jeg ble trett for like etter jeg kom hjem fra behandlingen måtte jeg ha en time på øyet. Dagen etter behandlingen fikk jeg nærmest sjokk. Det var nemlig mulig å klemme ut betennelsen. På et lite døgn gikk jeg med andre ord fra og ha en meget betent tommel til å bli kurert. Jeg og min mann har anskaffet en Gunalight og anbefaler deg å gjøre det samme.

Anne Eftevaag 
 

Aud Venke Tellefsen fra Kristiansand: Artrose i fingre  
 
Jeg fikk høre av mine sønner som er medeiere i Gunalight oppfinnelsen at det kunne være en liten mulighet for at jeg kunne få en positiv endring i Artrosen jeg har hatt i fingrene mine i ca 20 år. Det var ikke noe annet å tape enn at jeg brukte tiden min på dette. Fra mai 2017 og frem til i dag har fingrene mine rettet seg ut og de kalkdannelsene som er på fingrene har begynt å bli myke. Tidligere var disse steinharde og ingen ting som kunne få de løsnet opp. Vil nok kalle dette et lite medisinsk under. Jeg har behandlet meg annen hver dag i henhold til Gunalight sin metode. Dette har jeg gjort siden 1 juli 2017 da jeg fikk kjøpt en Gunalight og kunne gjøre behandlingen selv. Det er uten tvil vert tiden jeg bruker. Helsa er tross alt det viktigste man har og om det finnes metoder utenfor boka som er uten bivirkninger er det ikke noe å lure på. Anbefaler samtlige jeg kjenner å skaffe seg en Gunalight.

Aud Venke Tellefsen
Erik Tellefsen fra Kristiansand: Hovne bein - Allergi - Atopisk eksem - Soleksem - Tennisalbue - Økt forbrenning - Stiv muskulatur
 
Har brukt Gunalight siden januar 2017. Behandler meg daglig på henholdsvis høyre og venstre side.
Jeg har vært plaget av hovne bein siden 2004, som også har resultert i mye verk om kveld og natt. Hevelsen førte til at muskulaturen i beina ble hard, slik at jeg måtte gå til behandling hos Naprapat hver 4 uke for å holde det så noenlunde i sjakk. Hadde store problemer med å gå i trapper og opp bakker, da det verket i bena. Fikk også ofte krampe i beina om natten. Etter at jeg begynte med Gunalight, har hevelsen nærmest forsvunnet, musklene er ikke harde og verken er borte. Slutte med behandling hos Naprapat 3 måneder etter behandlingen med Gunalight startet.
 
Allergi har plaget meg siden jeg var barn. Allergisk mot det meste. Har derfor tatt allergi tabletter hver dag, og Cortizon sprøyter om våren og sommeren for å holde dette i sjakk. Plagene har vært tett nese, rennende øyne gjennom hele våren, sommeren og høsten. Etter at jeg har brukt Gunalight i 1-2 måneder, sluttet jeg med allergi tabletter, og tok heller ikke Cortison sprøyter våren og sommeren 2017
 
Atopisk eksem har vært et problem siden barndommen. Hele vinteren har jeg hatt særdeles tørr hud. Selv om jeg smøret meg med salve nesten daglig, resulterte det at jeg klorte på dette om natten, slik at det utviklet seg til eksem og sår.Det var kun sommer at plagene forsvant, og særlig hvis jeg badet i saltvann. Plagene oppsto på armer og ben. Kunne ikke bruke ullvotter om vinteren, da dette utviklet kløe etter noen få minutter. Etter at jeg i januar 2017 begynte med Gunalight, forsvant den tørre hunden etter noen måneders behandling. Har derfor ikke hatt problemer med kløe og eksem siden våren 2017.  
 
Soleksem har jeg hatt siden 6-7 års alderen. Hadde ikke soleksem sommeren 2017 pga Gunalight behandlingen.
 
Var plaget med tennisalbue i ca 6 måneder før jeg begynte med Gunalight. Hevelsen og verken forsvant etter 2-3 behandlinger.
 
Etter at jeg begynte med Gunalight har jeg gått ned ca. 7 kilo. Jeg vil understreke at dette ikke er ett resultat av trening eller endret kosthold. Er sikker på at den jevnlige Gunalight behandlingen er den direkte årsaken til dette.
 
Den daglige bruken av Gunalight har ført til at jeg har fått større overskudd, mer energi og blitt mye mykere i muskulaturen. Føler meg nærmest som 10 år yngre på dette feltet.
 
Erik Tellefsen

Janne Berås fra Kristiansand: Stiv muskulatur i nakke og skulder.

Har slitt med stiv muskulatur og stiv nakke og skuldre i noen år og har jevnlig gått til fysioterapeut for å minske smertene dette medførte. Etter 2 ukers bruk med Gunalight var smertene / stivheten i  skulder og nakke borte. Jeg bruker Gunalight jevnlig nå, for jeg så jo at hvis jeg ikke brukte Gunalight, så kom smertene og stivheten tilbake i nakke / skulder. Anbefaler alle å teste Gunalight.

Janne Berås  


Kai Eriksen fra Kristiansand  (Mr. IK Start): Krampe i legger - Podagra / Urinsyregikt - "Pute" under beinet.
 
Hei, etter at vi ble kjent med dere via håndballen og fikk våre første behandling hos dere følte vi at det gjorde noe med det som plaget oss!
Vi gikk til innkjøp av nevnte produkt og begynte behandling daglig!
For min del var jeg plaget med kraftig krampe i leggene hver natt. Kan med hånden på hjerte si at jeg har ikke hatt krampe en eneste natt etter at jeg begynte regelmessig behandling. Har også urinsyregikt og ikke brukt tabletter etter behandling med Gunalight
Jeg var også plaget med høyre ankel/ fotblad. Det virket som om jeg gikk på en pute i skoen/ akkurat som om fotbladet sov. Det har også ikke vært så markert etter nevnte behandling. Dette er i korte trekk min erfaring med Gunalight etter behandling over flere måneder.
 

Lilly Eriksen fra Kristiansand: Fibromyalgi - Søvn
 
Min kone har fibromyalgi og har merket at hun er blitt bedre i ledd, og hevelser i ankler er ikke merkbart og blitt bedre!
Etter at hun begynte behandlingen har hun nesten ikke brukt smertestillende tabletter og søvnen er blitt mye bedre!

Dette er vår erfaringer på en bedre hverdag etter behandlingen vi startet opp med!

Kai og Lilly Eriksen 

Ruben Nordvik fra Kristiansand: Slatters
 
Ruben 12 år og en ivrig fotballspiller og skolegutt fra Kristiansand: Ruben hadde fått konstatert «slatters» av fastlegen sin. Ble også dokumenter via ultralyd. Han ble fortalt at det ville ta 1 til 2 år før han kunne trene med fotball igjen. Etter to behandlinger med Gunalight var han på fotballbanen to dager etter behandlingen og spilte turnering dagen etter det uten smerter og med normal bevegeligheten i kneet. Over ett år etter behanlingen spiller han fremdeles uten smerter.
 
Fortalt av far til Ruben, Tom Arne Nordvik

Ari Mher fra Kristiansand: Smerte i venstre skulder.  
 
Jeg har gått med smerter i kroppen men spesielt ille i venstre skulder. Dette har jeg hatt i flere år.Etter første behandling med Gunalight ble skuldren 90% bedre. Ikke til å tro men det var slik det var. Anbefaler deg som har liknende smerter å forsøke Gunalight.   
   
Ari Mher 6 februar 

 

Tom Tellefsen fra Kristiansand, Daglig leder Gunalight: Frossen skulder - Restitusjon - Oksygenopptak

Frossen skulder dokumentert via MR . Etter kun to behandlinger med Gunalight ble jeg friskmeldt av legen og kunne gå tilbake i 100% jobb. Det var også mulig å være med på fotballtrening og andre fysiske aktiviteter. Dette var helt uaktuelt pga store smerter i tiden før behandlingen. Skolemedisinen sier at det ikke finnes behandling for denne lidelsen og at den vanligvis forsvinner av seg selv mellom 1-2 år. Det er ikke uvanlig med betydelig lenger sykdomsbilde enn dette. Det er heller ikke alle som blir kvitt lidelsen helt. Jeg fikk behandlingen med Gunalight 5 måneder etter konstatert Frossen skulder og ble friskmeldt av min fastlege like etter det.
 
Etter å ha brukt Guanlight etter fotballtrening oppdaget jeg at jeg ble betydelig mindre støl i kroppen og fikk mindre strekker og økt kondisjon. Tidligere gikk jeg som en cowboy etter trening. Når fotballtreningen er over er det først dusj deretter behandler jeg meg selv med Gunalight på venstre siden i 7 minutter pr punkt. Dagen etter er det akkurat som om jeg ikke har trent. Stivheten i kroppen er borte og melkesyra likeså. Samme mengde trening har også gitt meg merkbart bedre kondisjon. Anbefaler alle som trener å bruke Gunalight etter de har trent. Du vil garantert bli meget positivt overrasket.   
 
Tom Tellefsen 

Sandy Aadnevik fra Kristiansand: Energinivå - Kolestrol - Stiv nakke - Skuldre

Jeg er en godt voksen dame som har brukt Gunalight i over ett halvt år. Det tok ikke mange gangers bruk før jeg var overbevist om virkningen.
Det startet med en avrevet muskel i leggen og behandling  av denne.
Energinivået er også påfallende forbedret. Skulder/nakkeplager så godt som borte.
Kolestrolnivået er betraktelig senket. Jeg er overasket over resultatet etter jevnlig bruk.
 
Sandy Aadnevik 

Rigmor Birkreim Bardoff fra Kristiansand: Slimposebetennelse i hofte

Jeg har slitt med å gå på grunn av slimposebetennelse i hofte. Betennelsen ble bekreftet ved undersøkelse med ultralyd. Jeg har forsøkt ulike behandlinger uten resultat. Via venner ble jeg anbefalt å forsøke en ny metode som de kalte for Gunalight. En ny oppfinnelse som kunne virke på min betennelse måtte jeg prøve ut. 8 Desember 2017 fikk jeg testet en behandling og kjøpte deretter en Gunalight for å behandle meg selv. Andre juledag husker jeg at jeg sendte melding til Gunalight for å si at gangen og smerten var betydelig redusert. Jeg ble enige med dem at det var lurt å sjekke om betennelsen virkelig var borte. Jeg bestilte derfor en time for ny ultralyd tidlig i januar 2018. Der ble det konstatert at betennelsen var forsvunnet. Nå kan jeg spille golf i flere timer uten problemer, hvilket var umulig før jeg begynte med Gunalight. Bruker Gunalight hver dag. Anbefaler andre med samme problem å gå til anskaffelse av en Gunalight.  

Rigmor Birkrem Bardoff 


 
Ektepar fra Trondheim ønsker å være anonyme: Søvn - Hevelser - Urolige bein - Smerter - Psoriasissleddgikt
 
Her i Trondheim reklamerer vi for Gunalight og lar venner prøve det. Når det gjelder hva som feiler oss, så er det min mann som er og har vært avhengig av ambulanse og sykehuset for hjelp med sine plager. Han har flere typer hjertesykdommer. Gått med forhøyet blodtrykk over tid som igjen har ført til at hjertet har vokst osv. Han er fortsatt innlagt, men ikke så ofte som før. 
 
Jeg har psoriasissleddgik, har skiftet begge knærne, vellykket, men anklene har vært verst nå, inntil Gunalight kom med sin supre virkning, som sagt, jeg går bedre, hevelsene er mye bedre, samt smertene er så og si borte, men dersom jeg går mye kan de gjøre seg gjeldende. Hoftene er gode nå, så jeg må si alt er overkommelig etter anskaffelsen av Gunalight. Dessuten har jeg ikke lenger urolige  ben eller senestrekk, så det er en helt ny hverdag. Nattesøvnen er også tilbake. 

At smertene fra psorisissleddgikten er tilnærmet vekk er ikke til å tro.  Da jeg fikk påvist den for flere år siden, ble jeg forklart av legen at ut ifra at jeg hadde mest utbrudd av psoriasiss i hodebunnen og lite utbrudd ellers på kroppen, var det ganske så vanlig at den slo inn og angrep leddene. Knærne ble etter hvert skiftet, som sagt, men anklene ville de helst ikke gjøre noe med, da det var usikkerhet rundt vellykkethet der. Vanskelige ledd, sa de. Har vært veldig hovent og stivt rundt dem.
Men nå er de fine, takket være Gunalight. Ikke smerter heller. Folk rundt meg bemerker hvor fint og lett jeg går. Til og med i trapper. 
Ene hofta har blitt vurdert snart klar for operasjon, men slik jeg er nå, har jeg ikke noe behov for operasjon. Gunalight ordnet den saken.   
Har ikke psoriasiss på huden ellers, annet enn på øyebrynene iblant. Men det forsvinner fort. På leggene hadde jeg mye av det blodutredelser, som små årer,  tidligere, men de er mye bedre. På vei bort. Dette er ikke til å tro, egentlig, men slik er det. Er så takknemlig over et slikt vidunderapparat. 
 
Dere må gjerne bruke det jeg skriver i omtalen av produktet, men anonymt. Vi ønsker ikke å stå fram med navn av forskjellige årsaker. Vi er begge over 70 år, men er ennå ung og nå kan vi også si sprek. 
 

Liz Marie Rogenfjell fra Trondheim: Betennelse høyre skulder - Søvn - Forbrenning - Restiusjon - Økt energinivå

Mitt första möte med Gunalight var på alternativmässan i Trondheim nu i år (Mars 2018). Jag blev eld & lågor då jag sliter med inflammation i höger axel som konstant avger smärtor i större & mindre grad, men är alltid där...I tillägg har jag en opererad prolaps i nacken som börjat röra på sig igen, vilket ställer till med sina problem i form av domningar & smärtor...Men efter inköp & användande av denna nya lilla vän, så sker det fantastiska saker minsann! Min högra axel har fått nytt liv. Smärtorna från den envisa inflammationen är borta. Jag sover som ett barn om natten & vaknar med en energi som jag inte känt på otroligt länge! Nacken har fått sin del av energiflödet i tillägg & håller sig i ro...med fortsatt behandling & träning ser jag även positivt på dennes utveckling i form av stabilisering & inte minst smärtreduceringen. Jag är den typ av människa som inte har så mycket tålamod & Gunalighten är mitt i blinken även där för mig.

Jag har i tillägg fått ökad förbränning & har större njutning av träning då min kropp återhämtar sig fortare med hjälp av energi-påfyllningen som Gunaligheten ger. Bäst av allt är detta med min smärtfria tillvaro!!! Mitt humör är på topp då det ej längre finns smärtor som gör livet surt & tappar mig för krafter. Jag ser med spänning fram till tiden med pollen & hur min kropp kommer att reagera då jag i tillägg är multiallergiker...men med Gunalighten i mitt liv så tar jag emot våren & försommaren med öppna armar! Detta blir ohyra spännande!

Det tar inte lång tid för mig att hjälpa min kropp att må bättre & sprider ordet om dess verkningskraft vart än jag går då detta verkligen fungerar! Jag fick uppleva snabba resultat & det från första behandlingen på mässan.Man blir ju såå himla engagerad att det är otroligt när resultaten kommer på löpande band! Sen är det ju så att vi reagerar olika allihopa vilket man aldrig får glömma. Vissa får resultat tämligen omgående & så har vi såna som mig som får dem med en gång...Mitt råd är att prova, ge Gunalighten tiden den behöver för att kunna hjälpa just dig/e

Jag rekommenderar verkligen detta & önskar alla lycka till vidare med era Gunalights & hoppas flera där ute vågar ta steget till ett ljusare liv.                                              

Tjena! 
Sommaren var helt fantastisk & inga allergiska besvär what so ever. Gunalighten är helt underbar & håller schack på min högra skulder & handled i tillägg. 
Ha det bäst! 
 
Liz-Marie 

 Bestill Gunalight her

 

 

.