Ofte stilte spørsmål


Vi får ofte spørsmål om produktet vårt og har samlet de mest vanlige spørsmålene og svarene her. Har du andre spørsmål kan du kontakte oss.
 

Hvem kan bruke Gunalight ?

Alle kan i utgangspunktet bruke Gunalight, men vi fraråder mennesker med uregelmessig hjerterytme eller som bruker pacemaker å bruke Gunalight. Husk å følge våre anbefalinger vedrørende behandlingstid og hyppighet. Gunalight benytter bredspektret hvit lys på ca 30 lux og det medfører hverken strålefare eller noen fare for huden. Til sammenlikning gir sola ca 100 000 lux på en solskinnsdag og ca 30 000 lux på en gråværsdag. Et godt opplyst kontor gir ca 400 lux og sist kan vi sammenlikne med månen som gir ca 0,5 lux. Mer info finner du under forskning.


Kan jeg oppleve ubehag under og eller/etter behandling med Gunalight ?

Ja. En svært liten den av våre kunder melder tilbake om ufarlige men ubehagelige opplevelser. Vi poengterer at ubehagelige opplevelser ikke er det samme som alvorlige bivirkninger men like fult oppleves som ubehagelig. Mest sannsynlig skyldes disse ubehaglighetene at kroppen igangsetter sin naturlige behandligsprossess. Følgende ubehagelige opplevelser har våre kunder meldt om: Akutt svette,frysninger og døsighet er observert under behandling. Kvalme, oppkast, smerte og døsighet er observert etter behandlig. Noe brukere kan oppleve at symptomene forverres noe etter de første behandlingene med Gunalight. Dette er kun en indikasjon på at man har satt igang energien i kroppen, og at behandlingen begynner å virke. Konklusjonen er at Gunalight er en trygg og sikker teknologi Mer info finner du under forskning.. 


 Er Gunalight et produkt verden ikke har sett tidligere?

Ja, Gunalight er et nytt produkt som er oppfunnet og utviklet av nordmannen Jan Fredrik Solberg fra Kristiansand. Det er nå brukt over 12 år fra ide til det endelige produktet er klart for kommersielt bruk. Gunalight er patentert i Norge, Russland, Sør Afrika og er i en internasjonal patenteringsprosess i ytterligere 51 land. 


Kan jeg behandle meg selv og andre med Gunalight uten skadelige bivirkninger?

Ja, om du følger våre retningslinjer for bruk er det helt uproblematisk å behandle seg selv eller andre. Faktisk oppfordrer vi til at du hjelper familie og venner med å bruke Gunalight.


Hvor mange behandlinger må til for at produktet kan virke?

Det avhenger av hva som er problemet og den som blir behandlet. Les våre kundehistorier så ser du hva deres erfaringer er. Vi anbefaler daglig bruk for best resultat, men flere av våre kunder har oppådd gode resultater ved å behandle seg selv 2 til 3 ganger pr. uke.


Er Gunalight det samme som akupunktur og akupressur eller andre behandlingsformer?

Nei, Gunalight er et unikt produkt som verden ikke har sett tidligere. Produktet bygger på prinsippet om at en energi kan behandle kroppen som består av energi. Logisk.


Er det viktig at jeg treffer de definerte punktene dere anbefaler?

Ja. Men det er ikke noe problem å finne dem. Er du i tvil etter du har sett på video på nettsiden, kan du sende inn bilde til oss på mail, så kan vi veilede deg. Eller du kan ta kontakt med en akupunktør som vet hvor disse punktene ligger. Vi har beskrevet, illustrert og filmet hvor punktene befinner seg. finn punktene - Se video

 


Hvorfor skal jeg benytte de definerte punktene dere anbefaler?

De punktene er inngangsnøklene / universapunkter til kroppenes energibaner. Les mer om hva våre kunder sier her.


Hvor mange ganger kan jeg behandle meg selv og andre før batteriene må byttes?

Gunalight bruker 2 trippel A batterier. Når lyset i Gunalight begynner å bli svakt er det på tide å bytte batterier. Vi anbefaler kun å bruke alkaliske AAA batterier. Video om batteri bytte finner du her. 


Er det garanti på produktet?

Ja det er 2 års garanti etter loven.Vi erstatter ikke produkter som ikke er behandlet forskriftsmessig. Husk at Gunalight er et elektronisk produkt og må behandles deretter.   


Er Gunalight et medisinsk instrument?

Nei. Vi har valg å ikke gjøre Gunalight til et medisinsk instrument. Vi ønsker at alle skal ha råd til å eie og bruke produktet. Gunalight veier kun ca 100 gr og kan lett tas med når man er på farten.  


Viktig!

Gualight kan ikke hjelpe for alt f.eks brudd, avrevne muskler, halebein ut av ledd og andre mekaniske feil i kroppen som krever medisinsk bistand.


PS

Ønsker du å bestille Gunalight kan dette gjøres gjennom vår hjemmeside eller ved kjøp på vårt kontor.