Om Gunalight


Gunalight benytter meridianer som er det samme prinsippet som i akupunktur. Meridianer er usynlige kanaler i kroppen som energien i kroppen sirkulerer gjennom. Når energien flyter fritt gjennom energibanene er kroppen balansert og sunn. Blir energien blokkert, stagnert, eller svekket kan det resultere i fysisk, mental eller følelsesmessig endring i helsen. Ubalanser kan skyldes problemer i enten den fysiske eller følelsesmessige tilstanden. Gunalight kan motvirke disse ubalansene. Gunalight filtrerer lys gjennom en krystall som skaper energi og stimulerer de ulike punktene på kroppen.

Lys kan forbedre blodsirkulasjonen. Mange fysiologiske prosesser vil kunne bedres som følge av økt boldgjennomstrømming. Lys kan skape energibølger som kan øke produksjonen av antistoffer og redusere betennelser.

Tilstrekkelig mengde med oksygen er vital for god helse. Cellene i kroppen er avhenging av oksygen. Oksygenet sørger for bevegelse i kroppen og tillater den å helbedre seg selv via cellefornyelse. Om vevet blir mettet med oksygen kan det styrke de hvite blodcellene som kan hjelpe med å bekjempe bakterier. Oksygen stimulerer også frigjøring av kjemikalier som kan skape blokkeringer i blodstrømmen og kan dermed stimulere fornyelse av vev.

Vi trenger lys og energi for å leve. Den verdensberømte vitenskapsmannen Albert Einstein beviste at kroppen består av energi.

En sunn kropp har en frekvens på mellom 62 000 000 -78 000 000 Hz. Når vi er i syke eller i ferd med å bli det reduseres mengden av energi i kroppen.

Gunalight pulserer mellom frekvensene og bølgenlengdene som vist under:

167 000 - 520 000 Hz

 380 - 720 nanometer( ca samme som fotosyntesen i naturen).

Lysintenitet på ca 7,5 lumen.

Og det er hvit lys som innholder alle farger. 

Gunalight benytter en 100% naturlig bergkrystall som linse.


 
Generelt om bruk av Gunalight:


Gunalight er uten skadelige bivirkninger, men vi oppfordrer til bruk etter våre anbefalinger. Tilbakemeldinger fra brukere av Gunalight er varierende med hensyn til opplevelsen under bruken. Noen kan føle varme eller kulde, andre en kribling eller prikkende følelse i ulike deler av kroppen. I noen tilfeller føler man ikke noe. Om du føler noe eller ikke, har ingen betydning for resultatet. Etter at du har brukt Gunalight kan noen oppleve en matthetsfølelse eller tretthetsfølelse. Det er heller ikke unormalt at du sover mer enn normalt den dagen du bruker Gunalight.

Om du bruker produktet kortere enn anvist vil du risikere at resultatene uteblir. For å få riktig effekt av bruken krever det at du treffer de definerte punktene. Vi anbefaler daglig bruk. Du kan da holde energibanene åpne og føle deg bedre i kroppen uavhengig av din generelle helse.

 
Hvem kan bruke Gunalight?
Alle. Vi anbefaler at du prøver å bruke Gunalight selv eller får noen til å hjelpe deg.

 
Hvor ofte kan jeg bruke Gunalight?
Du må ikke bruke Gunalight mer enn én gang pr. side pr. dag. For at energien skal få tid til å jobbe i kroppen, må det gå minst 12 timer før du bruker produktet på motsatte siden.


Her er våre anbefalinger på hvordan du skal behandle deg selv med Gunalight:

Dag 1 begynner du på venstre side i denne rekkefølgen, punkt nr. 2-4-6. 

Dag 2 begynner du på høyre side i denne rekkefølgen, punkt nr. 1-3-5.

Slik fortsetter du behandlingen fremover med 1:1 prinsippet. Enkelt! Da vil hele kroppen bli behandlet. Det er selvsagt viktig at du ikke tror at skippertak er det som gir de beste resultatene. Våre erfaringer tilsier at de som behandler seg selv daglig i 3x5 minutter = 15 minutter, er de som får de beste og fleste endringene i sin helse. Du kan ikke forvente at du er mett ei hel uke om du kun spiser en dag i uka. Det samme gjelder for behandling med Gunalight. Er du konsekvent over tid gir det deg de best resultatene. Les kundehistoriene så ser du hva som må til for å oppnå gode resultater.